PUBLICATIE THE ART OF LIVING

Geplaatst op: 20-08-2020

RENOVATIE EN UITBREIDING MONUMENTAAL PAND

Een van onze eerste gezamenlijke projecten is momenteel te zien in the Art of Living Magazine. Een geweldig monumentaal pand in Helvoirt, oorspronkelijk gebouwd voor de drie tantes van Vincent Van Gogh.
De aanbouwen uit de jaren 60 zijn verwijderd en de bouwdelen uit 1875 en 1900 zijn geheel gerestaureerd en versterkt door een moderne uitbouw die de oorspronkelijke architectuur benadrukt. 
Oude en nieuwe elementen vormen samen één geheel en maken dit pand tot een fijn familiehuis. 

Fotografie: Dré Wouters, the Art of Living Magazine

Lees meer

FOTOGRAFIE

Geplaatst op: 03-10-2019

NIEUWE PROJECTEN

 

Onze fotograaf Chris van den Bijgaart zal zich de komende weken druk bezighouden met het vastleggen van onze nieuwste projecten. Houd de website in de gaten voor verschillende nieuwbouw- en verbouwplannen van zowel Geert als Chrissy.

Lees meer

WOONHUIS 18018

Geplaatst op: 19-09-2019

START BOUW WOONHUIS OISTERWIJK

Begin deze zomer is de bouw van dit woonhuis te Oisterwijk gestart. Passend binnen de omgeving is gekozen voor sobere vormgeving . Kleur- en materiaalgebruik versterken deze vorm en geven karakter aan het huis.
Met de leefkeuken als hart van het huis is er gezocht naar een optimale ruimtelijke indeling. Door een nauw overleg tussen Geert, Chrissy en de betrokken bouwpartners en intensieve samenwerking met de toekomstige bewoners sluiten interieur en architectuur in deze woning naadloos op elkaar aan. 

In samenwerking met Bouwkundig Adviesbureau Ad Wouters

Lees meer

KANTOORPAND 18004

Geplaatst op: 12-08-2019

BOUW KANTOORPAND RIJEN

In opdracht van Global-e datacenter en Global-e automatisering is het architectonische- en het interieurontwerp van hun kantoorpand te Rijen door Geert van den Oetelaar en Chrissy van Onzenoord uitgevoerd. Maart 2020 wordt het pand in gebruik genomen. 
De glazen gevel zorgt voor veel daglicht en zicht naar buiten. Kantoorruimtes, een multi-functioneel werkcafé en vergaderruimtes bevinden zich binnen de open structuur van het gebouw. In het centrale volume zijn functionele ruimtes als toiletten, keuken en opslagruimtes ondergebracht. De houten bekleding van dit volume heeft een prominente rol in het gevelbeeld en verbindt de verdiepingen en omliggende ruimtes met elkaar. 

In samenwerking met Bouwkundig Adviesbureau Ad Wouters

Lees meer

WOONHUIS 19004

Geplaatst op: 12-08-2019

VOORLOPIG ONTWERP WOONHUIS POPPEL

Het ontwerp van deze vrijstaande woning is geinspireerd op het modernisme en de moderne Amerikaanse architectuur uit het midden van de vorige eeuw. Verschillende schijven vormen de vloeren en zorgen voor positionering van buitenruimtes als de carport, overkappingen en dakterrassen. Vlakken en volumes onderbreken de glazen gevels en vormen de binnenruimtes. Hierdoor ontstaat geborgenheid in de zitruimte en de slaapvertrekken aan de voorzijde van de woning en een open verbinding tussen keuken, eetkamer en buitenruimtes aan de tuinzijden. 

Ruimtelijk ontwerp: Chrissy van Onzenoord

Lees meer
MENU
Intro
Visie
Werk
Alles
Geert
Chrissy
Proces
Nieuws
Contact
GEERT VAN DEN OETELAAR . ARCHITECT GEERT
VAN DEN OETELAAR
ARCHITECT
CHRISSY VAN ONZENOORD . INTERIEURARCHITECT CHRISSY
VAN ONZENOORD
INTERIEURARCHITECT